Τρίτη, 28 Σεπτέμβριος 2021 08:55

Ανάληψη Υπηρεσίας Αναπληρωτών - Β' Φάση

Σας καλωσορίζουμε στη Δ/νση Α/θμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας και σας ενημερώνουμε για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί κατά την τρέχουσα φάση προσλήψεων :

Το τρέχον σχολικό έτος  η ανάληψη υπηρεσίας θα γίνει απευθείας στη σχολική μονάδα τοποθέτησης (ΦΕΚ 3785/13-08-2021). Ως εκ τούτου, οι προσλαμβανόμενοι εκπαιδευτικοί/ΕΕΠ/ΕΒΠ :

1. Οφείλουν αρχικά να ανατρέξουν στην   διεύθυνση www.minedu.gov.gr/anaplirotes όπου έχουν αναρτηθεί οι απαραίτητες πληροφορίες και διευκρινίσεις επί της διαδικασίας τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες .

2. Να προσέλθουν εγκαίρως ,κατά τις οριζόμενες ημέρες ανάληψης υπηρεσίας (Παρασκευή 1-10-2021 ή Δευτέρα 4-10-2021) ,στη σχολική μονάδα τοποθέτησης (οπωσδήποτε πριν τις 14.00),  προσκομίζοντας τα απαραίτητα  δικαιολογητικά και έντυπα πρόσληψης .

3.  Να δηλωθεί, με την εμφάνισή τους στη σχολική μονάδα τοποθέτησης, η ανάληψή τους από τον Δ/ντή/Προϊστάμενο  στο Πληροφοριακό Σύστημα Myschool.

 4.  Να συνάψουν, μετά την δήλωσή τους από τον Δ/ντή /Προϊστάμενο της σχολικής μονάδας στο Myschool,  τη σύμβαση εργασίας τους ηλεκτρονικά ( ΦΕΚ 3785/13-08-2021) και το αργότερο έως τις 14.00 προκειμένου να διασφαλιστεί η ανάληψη υπηρεσίας τους και η έναρξη μισθοδοσίας τους τη συγκεκριμένη ημέρα.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Μετά την ηλεκτρονική σύναψη της σύμβασης εργασίας τους, οι προσλαμβανόμενοι αναπληρωτές/τριες θα πρέπει να εισάγουν άμεσα, προς ενημέρωση της Δ/νσης Εκπαίδευσης,  τα στοιχεία τους σε ειδική φόρμα (από σταθερό ή φορητό υπολογιστή, όχι από κινητό τηλέφωνο) ως  ακολούθως: Είσοδος στην ιστοσελίδα της Δ/νσης Π.Ε. Εύβοιας και επιλογή του συνδέσμου Δήλωση Στοιχείων Αναπληρωτών (δεξί πλαϊνό μέρος της Αρχικής σελίδας).

 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ:

 ΣΑΣ  ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ.

Για να δείτε τη νέα λίστα των δικαιολογητικών, κάντε κλικ εδώ. (εάν δεν είναι δυνατόν, εισέρχεστε από το σύνδεσμο της Αρχικής σελίδας: Εκπαιδευτικοί-Αναπληρωτές-Δικαιολογητικά Πρόσληψης )

 

ΕΝΤΥΠΑ   ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ:

Παρακαλούμε τους αναπληρωτές/τριες εκπαιδευτικούς/ΕΕΠ/ΕΒΠ να έχουν συγκεντρώσει σε χάρτινο φάκελο με λάστιχα και ελέγξει, πριν την ανάληψη υπηρεσίας, εκτός από τα δικαιολογητικά, και τα συνημμένα στην παρούσα ανακοίνωση έντυπα (αιτήσεις-υπ. δηλώσεις-Δελτίο Απογραφής Αναπληρωτή) που καλούνται να συμπληρώσουν με αναγραφόμενη ημερομηνία της ημέρας ανάληψης στη σχολική μονάδα τοποθέτησης , ώστε να διευκολυνθεί η διαδικασία  παραλαβής και αποστολής τους  από τη σχολική μονάδα τοποθέτησης στη Δ/νση Εκπαίδευσης.

 

 Ο χάρτινος  φάκελος κάθε αναπληρωτή/τριας πρέπει να  αποσταλεί μαζί με τα δικαιολογητικά στη Δ/νση Εκπαίδευσης .

ΠΡΟΣΟΧΗ:

 ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΕ  ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΝΑ  ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ (δηλ. 1/10/2021 ή 4/10/2021)

 

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

ΟΣΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΔΥΕΠ (ΕΝΤΑΞΗ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΑΙΔΩΝ) ΘΑ  ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ MAIL ΚΑΘΩΣ ΦΕΡΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΕΣΠΑ.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:

  1. Το έντυπο της αίτησης αναγνώρισης προϋπηρεσίας θα εκτυπωθεί , θα  συμπληρωθεί στα πεδία με τα προσωπικά στοιχεία  και θα υπογραφεί ακόμα και αν δεν υπάρχει προϋπηρεσία.
  2. Στο Δελτίο Απογραφής Αναπληρωτή συμπληρώνεται ο  προσωπικός σας Α.Μ . ΕΦΚΑ (Α.Μ.Α) και Α.Μ.Κ.Α όπου αναφέρεται(δεν αφορά σε τέκνο/α).
  3. Στα  έντυπα που φέρουν λογότυπο ΕΣΠΑ στο κάτω μέρος, πρέπει στην εκτύπωση να φαίνεται ολόκληρο το λογότυπο.

    Τηλ. Επικοινωνίας: 22213 52719 (κ. Αυγέρη Κατερίνα)

1. Σας κοινοποιούμε τους προσωρινούς πίνακες με τα στοιχεία των εκπαιδευτικών της Διεύθυνσης Π.Ε. Εύβοιας που υπέβαλαν αίτηση για Μετάθεση:

α) από περιοχή σε περιοχή 

β) σε μονάδες Ειδικής Αγωγής

γ) σε μονάδες Ειδικής Αγωγής με εξειδίκευση στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα και στη Γραφή BRAILE

σύμφωνα με την αρ. πρωτ. 149629/Ε2/3-11-2020 εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ.

 

Σας γνωρίζουμε ότι οι ενστάσεις μπορούν να υποβάλλονται από την Δευτέρα 14/12/2020 μέχρι και την Παρασκευή 18/12/2020 στη Διεύθυνση Π.Ε. Εύβοιας.

 

2. Οι προσωρινοί πίνακες με τα στοιχεία των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών (Ειδικής Αγωγής) της Δ/νσης Π.Ε. Εύβοιας ως προς τη διαδικασία βελτιώσεων – οριστικών τοποθετήσεων θα αναρτηθούν σε μεταγενέστερο χρόνο, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις (άρθρο 15, παρ. 8, ΠΔ 50/96).