Σύμβουλοι Εκπαίδευσης Π.Ε Εύβοιας

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ταχυδρομική διεύθυνση:   Στοά Χαλκιδικής 7, Τ.Κ 34100, Χαλκίδα
Ηλ. ταχυδρ.:    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Δημοτικά          Νηπιαγωγεία  
1η Ενότητα Δημοτικών Σχολείων      Πέτρος Ορφανός   1η Ενότητα Νηπιαγωγείων      Δέσποινα Μπουλντή
2η Ενότητα Δημοτικών Σχολείων      Διονυσία Καρλατήρα   2η Ενότητα Νηπιαγωγείων      Αγαπούλα Ευθυμιοπούλου
3η Ενότητα Δημοτικών Σχολείων      Αθηνά Δάντη      
4η Ενότητα Δημοτικών Σχολείων      Δημήτριος Μητάκος      

 

Στα πλαίσια της επιμόρφωσης Β1 επιπέδου, το Γυμνάσιο Βασιλικού διοργανώνει πρόγραμμα επιμόρφωσης για Δασκάλους και Νηπιαγωγούς (ΠΕ70/60). Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Τρίτη 16/5/2017 και θα γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 18:00 εώς 21:00, στο χώρο του Γυμνασίου Βασιλικού, με επιμορφωτή τον κ. Μητάκο Δημήτριο. Η συνολική διάρκεια του σεμιναρίου είναι 36 ώρες, δηλαδή 6 εβδομάδες. Περισσότερες πληροφορίες για την διαδικασία της δήλωσης συμμετοχής στο πρόγραμμα θα βρείτε στην ιστοσελίδα του έργου:

http://e-pimorfosi.cti.gr/

Οι αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα θα γίνονται από Τετάρτη 29/03/2017 και μέχρι την Πέμπτη 06/04/2017 στις 16:00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://e-pimorfosi.cti.gr/mis με χρήση των κωδικών που σας έχουν αποδοθεί κατά την πιστοποίησή σας στο Α? Επίπεδο Τ.Π.Ε.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στη συντονίστρια του προγράμματος Κα Καραμάνου Ευαγγελία ή στον Τεχνικό υπεύθυνο κον Ιωάννη Διακάκη στο τηλ. του Γυμνασίου Βασιλικού: 22210-52848.

Σας επισυνάπτουμε την 1η ανακοίνωση για το Πανελλήνιο Συνέδριο Μουσειακής Αγωγής και Εκπαίδευσηςμε τίτλο:  «Αξιοποιώντας τα μουσεία, τα τοπία μνήμης και τους γεώτοπους για την εκπαίδευση του πολίτη στον 21ο αιώνα».