ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Υπεύθυνη Φυσικής Αγωγής: Τσαμοπούλου Χρύσα

Στοιχεία επικοινωνίας

Ταχυδρομική διεύθυνση:  Ιατρίδου 8, Χαλκίδα, ΤΚ 34100 
Τηλ.: 2221352728
Φαξ: 2221076024
Ηλ. ταχυδρ.:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ολυμπιακή Εβδομάδα στα σχολεία» σχ. Έτους 2021-2022 θα υλοποιηθεί από τις 16 έως τις 20 Μαΐου 2022. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα σύνολο δράσεων με σκοπό να αναδείξουν τη μορφωτική και εκπαιδευτική αξία των Ολυμπιακών Αγώνων. Οι δράσεις αφορούν την απόκτηση γνώσης, αθλητικών και κοινωνικών δεξιοτήτων και αξιών. Συνδυάζουν την αρχαία και σύγχρονη ιστορία των Αγώνων με την εκμάθηση δεξιοτήτων σχετικών με την ένταξη των μαθητών/τριων στο σχολικό κοινωνικό περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στο συνημμένο αρχείο.

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης διοργανώνει στις 20, 21 και 22 Μαΐου 2022 το 30ο Επετειακό Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής &Αθλητισμού. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή με δια ζώσης συνεδρίες και διαδικτυακές συνδέσεις. Οι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ11 μπορούν να παρακολουθήσουν το Συνέδριο εκτός διδακτικού τους ωραρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στο συνημμένο αρχείο.

Το εκπαιδευτικό  πρόγραμμα  με τίτλο: «Εκπαιδευτικές ξεναγήσεις στο Ο.Α.Κ.Α. «Σπύρος Λούης» του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.), το οποίο απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για το σχολικό έτος 2021-2022.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στο συνημμένο αρχείο.