Ανάληψη υπηρεσίας αναπληρωτών

Δευτέρα, 09 Δεκέμβριος 2019

 

  1. Καλούνται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που προσελήφθησαν στη Δ/νση Α/θμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας κατά την τρέχουσα φάση προσλήψεων, να προσέλθουν στα γραφεία της Δ/νσης (Ιατρίδου 8, Χαλκίδα) την Τρίτη 10/12/2019 από 08:00 έως 11:00 για να αναλάβουν υπηρεσία, έχοντας μαζί τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά τα οποία και θα προσκομιστούν με τη σειρά που αναγράφονται στη λίστα των δικαιολογητικών για ταχύτερη εξυπηρέτηση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ   ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

  1. Oι αναπληρωτές που θα αποδεχτούν την πρόσληψη, πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους ηλεκτρονικά στην ειδική φόρμα, το αργότερο έως και τη Δευτέρα 09/12/2019 (έως 15.00). Όσοι έχουν συμπληρώσει τα στοιχεία τους σε προηγούμενο σχολικό έτος και προσελήφθησαν  κατά το τρέχον σχολικό έτος, πρέπει επίσης να εισέλθουν στη φόρμα και να συμπληρώσουν εκ νέου τα στοιχεία τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Πριν την οριστική καταχώριση παρακαλούμε τους αναπληρωτές/τριες να ελέγξουν για την ορθότητα όλων των στοιχείων τους και κυρίως την οικογενειακή κατάσταση, αριθμό τέκνων, ειδική κατηγορία και περιοχή πρόσληψης.

Σας γνωρίζουμε ότι, μετά την ηλεκτρονική καταχώριση των προσωπικών στοιχείων, γίνεται άμεσα η πρόσληψη, ενημερώνεται το σύστημα του ΟΑΕΔ, διακόπτεται το επίδομα και δεν υπάρχει δυνατότητα ανάκλησης.

 

Για να δείτε τη νέα λίστα των δικαιολογητικών, κάντε κλικ εδώ.

Τη λίστα δικαιολογητικών μπορείτε να την αναζητήσετε και στην αρχική σελίδα στο σύνδεσμο: εκπαιδευτικοί - αναπληρωτές - δικαιολογητικά πρόσληψης.

            Για να εισέλθετε στη φόρμα εισαγωγής στοιχείων κάντε κλικεδώ.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε το σύνδεσμο για την εισαγωγή στοιχείων μπορείτε να εισέλθετε στη φόρμα από την αρχική σελίδα της ιστοσελίδας της Δ/νσης  στο σύνδεσμο «ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑNΑΠΛΗΡΩΤΩΝ»(δεξί μέρος της αρχικής σελίδας)         
                       

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

1.Ο αξιολογικός πίνακας θα αναρτηθεί στη  Δ/νση την Τετάρτη 11/12/2019 και ώρα 9.30π.μ. . Για τυχόν ενστάσεις επικοινωνήστε στο τηλ. 2221075986 με την κα Κονοβέση από 9.30 έως 10.00 π.μ.     
                

2.Τα λειτουργικά κενά των σχολικών μονάδων, θα αναρτηθούν στη  Δ/νση την Τετάρτη 11/12/2019 και ώρα 10.30 π.μ. .

3. Το έντυπο της δήλωσης τοποθέτησης θα  το παραλάβουν οι αναπληρωτές/τριες  και αφού το συμπληρώσουν μετά την ανακοίνωση των κενών, θα το καταθέσουν στο γραφείο του ΠΥΣΠΕ την Τετάρτη 11-12-2019 έως τις 11.00 π.μ

4. Την Τετάρτη 11-12-2019  θα αναρτηθούν στα γραφεία της Δ/νσης και στην  στην ιστοσελίδα της, οι τοποθετήσεις των αναπληρωτών/τριών  εκπαιδευτικών στις σχολικές μονάδες.

ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΊΑΣ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ

Ανάληψη υπηρεσίας αναπληρωτών

Διαβάστηκε 427 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Δεκέμβριος 2019