Υποβολή δηλώσεων προτίμησης σχολείων τοποθέτησης αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Παρασκευή, 08 Σεπτέμβριος 2017

Καλούνται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, οι οποίοι προσελήφθησαν στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας κατά την τρέχουσα φάση προσλήψεων, να υποβάλουν δήλωση προτίμησης σχολείων για τοποθέτηση.

Οι δηλώσεις θα υποβληθούν ηλεκτρονικά, την Παρασκευή 8-9-2017, ώρες 15:00 εως 21:00. Μετά τις 21:00 η φόρμα υποβολής θα κλείσει και δεν θα έχετε δυνατότητα εισόδου.

 

Προσοχή: Τα σχολεία που θα δηλώσετε είναι τα σχολεία κύριας τοποθέτησης. Μη δηλώσετε σχολεία συμπλήρωσης ωραρίου. Επίσης, μη δηλώσετε σχολεία για τα οποία δεν έχουν ανακοινωθεί κενά στην ειδικότητά σας. Συμβουλευτείτε τον πίνακα κενών και ομάδων σχολείων, ο οποίος έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Δ/νσης Π.Ε. Εύβοιας.

 

Εντός της προθεσμίας, έχετε τη δυνατότητα να εισέλθετε ξανά στη φόρμα και να τροποποιήσετε τις επιλογές σας. Πατήστε ξανά το πλήκτρο «Υποβολή» στο τέλος κάθε τροποποίησης.

 

Αφού συμπληρώσετε τις επιλογές σας και πατήσετε το πλήκτρο «Υποβολή», η δήλωσή σας καταχωρείται ηλεκτρονικά. Αμέσως μετά, πατήστε το πλήκτρο «Λήψη αίτησης σε PDF» για να κατεβάσετε την αίτησή σας σε έντυπη μορφή. Το έγγραφο αυτό πρέπει να το εκτυπώσετε και να το παραδώσετε υπογεγραμμένο στα γραφεία της Δ/νσης εώς και την Τετάρτη 20-9-2017. Αν δεν υπάρχει άμεσα διαθέσιμος εκτυπωτής, μπορείτε να αποθηκεύσετε το PDF και να το εκτυπώσετε αργότερα. Σας επισημαίνουμε ότι, μετά τη λήξη της προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής (8-9-2017, ώρα 21:00), δεν θα έχετε τη δυνατότητα λήψης του PDF, παρά μόνο μετά από επικοινωνία με τη Δ/νση.

 

Για να εισέλθετε στη φόρμα ηλεκτρονικής υποβολής δηλώσεων, κάντε κλικ εδώ.

Διαβάστηκε 1761 φορές