ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Υπεύθυνη Φυσικής Αγωγής: Τσαμοπούλου Χρύσα

Στοιχεία επικοινωνίας

Ταχυδρομική διεύθυνση:  Ιατρίδου 8, Χαλκίδα, ΤΚ 34100 (στο ίδιο κτήριο με τη Διεύθυνση Π.Ε. Εύβοιας - βλ. χάρτη)
Τηλ.: 2221076024
Φαξ: 2221076024
Ηλ. ταχυδρ.:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εγκρίθηκε η υλοποίηση του προγράμματος «Ολυμπιακή Παιδεία – Ολυμπιακή Εβδομάδα στα σχολεία» για μαθητές/τριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2020-2021, υπό την προϋπόθεση της πλήρους άρσης των μέτρων προστασίας έναντι του Covid 19.

Για περισσότερες πληροφορίες…

  1. Ιστοσεμινάριο Εκπ/κών Φυσικής Αγωγής ΠΕ11 που συνδιοργανώθηκε από τους ΣΕΕ ΠΕ11 των 18 ΠΕ.Κ.Ε.Σ. και το Εργαστήριο Αθλητικής Παιδαγωγικής και Διδακτικής Φυσικής Αγωγής, ΣΕΦΑΑ, ΕΚΠΑ, (κ. Δανιά) 27/11/2020 (Υλικό)
  2. e-Ημερίδα Εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής με θέμα: «e -Φυσική Αγωγή στις ημέρες της πανδημίας: Μια πρόκληση για το μέλλον»

Για περισσότερες πληροφορίες…

To Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, μέσω της αρμόδιας Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, τον ΣΕΓΑΣ και το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας, υλοποιεί για ενδέκατη χρονιά στο Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο) ένα καινοτόμο Πρόγραμμα επιμορφωτικών επισκέψεων και αθλητικών δραστηριοτήτων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων της χώρας.

Για περισσότερες πληροφορίες…