ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Υπεύθυνη Φυσικής Αγωγής: Τσαμοπούλου Χρύσα

Στοιχεία επικοινωνίας

Ταχυδρομική διεύθυνση:  Ιατρίδου 8, Χαλκίδα, ΤΚ 34100 (στο ίδιο κτήριο με τη Διεύθυνση Π.Ε. Εύβοιας - βλ. χάρτη)
Τηλ.: 2221076024
Φαξ: 2221076024
Ηλ. ταχυδρ.:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου (17.00-19.00) θα πραγματοποιηθεί e- Ημερίδα (Webinar) με θέμα: Τεχνολογίες Μάθησης για την Ανάσχεση της Παρενόχλησης και της Κακοποίησης στον Αθλητισμό, στο πλαίσιο της παρουσίασης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ Sport HALT. Η παρουσίαση διοργανώνεται από τις ομάδες έργου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί διαδικτυακά και μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά από το κανάλι του Ευρωπαϊκού προγράμματος HALT στο YouTube μέσω του link: https://youtu.be/Krc7FkGO4bg

Για περισσότερες πληροφορίες…

Εγκρίθηκε η υλοποίηση του προγράμματος «Ολυμπιακή Παιδεία – Ολυμπιακή Εβδομάδα στα σχολεία» για μαθητές/τριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2020-2021, υπό την προϋπόθεση της πλήρους άρσης των μέτρων προστασίας έναντι του Covid 19.

Για περισσότερες πληροφορίες…

  1. Ιστοσεμινάριο Εκπ/κών Φυσικής Αγωγής ΠΕ11 που συνδιοργανώθηκε από τους ΣΕΕ ΠΕ11 των 18 ΠΕ.Κ.Ε.Σ. και το Εργαστήριο Αθλητικής Παιδαγωγικής και Διδακτικής Φυσικής Αγωγής, ΣΕΦΑΑ, ΕΚΠΑ, (κ. Δανιά) 27/11/2020 (Υλικό)
  2. e-Ημερίδα Εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής με θέμα: «e -Φυσική Αγωγή στις ημέρες της πανδημίας: Μια πρόκληση για το μέλλον»

Για περισσότερες πληροφορίες…