ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Υπεύθυνη Φυσικής Αγωγής: Τσαμοπούλου Χρύσα

Στοιχεία επικοινωνίας

Ταχυδρομική διεύθυνση:  Ιατρίδου 8, Χαλκίδα, ΤΚ 34100 
Τηλ.: 2221352728
Φαξ: 2221076024
Ηλ. ταχυδρ.:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το εκπαιδευτικό  πρόγραμμα  με τίτλο: «Εκπαιδευτικές ξεναγήσεις στο Ο.Α.Κ.Α. «Σπύρος Λούης» του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.), το οποίο απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για το σχολικό έτος 2021-2022.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στο συνημμένο αρχείο.

Το εκπαιδευτικό αθλητικό πρόγραμμα με τίτλο: «Τρίποντα στα σχολεία» της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξεων Δημοτικού Σχολείου όλης της χώρας για το σχολικό έτος 2021-2022.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στο συνημμένο αρχείο.

Το εκπαιδευτικό  αθλητικό πρόγραμμα  με τίτλο: «4η Ημερίδα ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ - Κλασικού Αθλητισμού» των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες της Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης (Δ-ΣΤ΄ τάξεων Δημοτικού και όλων των τάξεων Γυμνασίου και Γ.Ε.Λ. της χώρας), για το σχολικό έτος 2021-2022.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στο συνημμένο αρχείο.