Ανακοινώσεις

Σας καλωσορίζουμε στη Δ/νση Α/θμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας και σας ενημερώνουμε για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί κατά την τρέχουσα φάση προσλήψεων: 

 

Το τρέχον σχολικό έτος η ανάληψη υπηρεσίας θα γίνει απευθείας στη σχολική μονάδα τοποθέτησης (ΦΕΚ 3785/13-08-2021). Ως εκ τούτου, οι προσλαμβανόμενοι εκπαιδευτικοί/ΕΕΠ/ΕΒΠ:

1. Οφείλουν αρχικά να ανατρέξουν στην  διεύθυνση www.minedu.gov.gr/anaplirotes όπου έχουν αναρτηθεί οι απαραίτητες πληροφορίες και διευκρινίσεις επί της διαδικασίας τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες .

2. Να προσέλθουν εγκαίρως ,κατά τις οριζόμενες ημέρες ανάληψης υπηρεσίας (Τρίτη 18-01-2022 ή Τετάρτη 19-01-2022) ,στη σχολική μονάδα τοποθέτησης (το αργότερο έως τις 14.00), προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά και έντυπα πρόσληψης .

3. Να δηλωθεί, με την εμφάνισή τους στη σχολική μονάδα τοποθέτησης, η ανάληψή τους από τον Δ/ντή/Προϊστάμενο στο Πληροφοριακό Σύστημα Myschool.

4. Να συνάψουν, μετά την δήλωσή τους από τον Δ/ντή /Προϊστάμενο της σχολικής μονάδας στο Myschool, τη σύμβαση εργασίας τους ηλεκτρονικά ( ΦΕΚ 3785/13-08-2021) και το αργότερο έως τις 14.59 προκειμένου να διασφαλιστεί η ανάληψη υπηρεσίας τους και η έναρξη μισθοδοσίας τους τη συγκεκριμένη ημέρα.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Μετά την ηλεκτρονική σύναψη της σύμβασης εργασίας τους (δηλ. μετά τις 15.00), οι προσλαμβανόμενοι αναπληρωτές/τριες θα πρέπει να εισάγουν άμεσα, προς ενημέρωση της Δ/νσης Εκπαίδευσης, τα στοιχεία τους σε ειδική φόρμα (από σταθερό ή φορητό υπολογιστή, όχι από κινητό τηλέφωνο) ως ακολούθως: Είσοδος στην ιστοσελίδα της Δ/νσης Π.Ε. Εύβοιας και επιλογή του συνδέσμου Δήλωση Στοιχείων Αναπληρωτών (δεξί πλαϊνό μέρος της Αρχικής σελίδας).

 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ:

ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ.

Για να δείτε τη νέα λίστα των δικαιολογητικών, κάντε κλικ εδώ (εάν δεν είναι δυνατόν, εισέρχεστε από το σύνδεσμο της Αρχικής σελίδας: Εκπαιδευτικοί-Αναπληρωτές-Δικαιολογητικά Πρόσληψης).

 

ΕΝΤΥΠΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ:

Τα έντυπα πρόσληψης προσκομίζονται μαζί με τα δικαιολογητικά πρόσληψης καθώς πρέπει να είναι πλήρης ο φάκελος του αναπληρωτή/τριας πριν την καταβολή της πρώτης μισθοδοσίας.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΕ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ (δηλ. 18/01/2022 ή 19/01/2022)

 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:

1.Το έντυπο της αίτησης αναγνώρισης προϋπηρεσίας θα εκτυπωθεί , θα συμπληρωθεί στα πεδία με τα προσωπικά στοιχεία και θα υπογραφεί ακόμα και αν δεν έχετε προϋπηρεσία.

2.Στο Δελτίο Απογραφής Αναπληρωτή συμπληρώνεται ο προσωπικός σας Α.Μ . ΕΦΚΑ (Α.Μ.Α) και Α.Μ.Κ.Α όπου αναφέρεται(ΔΕΝ αφορά σε τέκνο/α).

3.Παρακαλούμε να προμηθευτείτε ένα χάρτινο φάκελο με λάστιχα στον οποίο θα αναγράψετε με μολύβι το επώνυμο και το όνομά σας. Τον εν λόγω φάκελο μαζί με τα δικαιολογητικά και τα έντυπα που πρέπει να εκτυπώσετε και να συμπληρώσετε θα τον προσκομίσετε στη σχολική μονάδα τοποθέτησης κατά την ημέρα ανάληψής σας.

4.Παρακαλούμε να ελέγξετε ακολουθώντας κατά σειρά τη λίστα των δικαιολογητικών καθώς και των εντύπων πρόσληψης ώστε να βρίσκονται όλα στον φάκελό σας κατά την ημέρα ανάληψής σας στη σχολική μονάδα τοποθέτησης.

5.Οι προσλήψεις έχουν πραγματοποιηθεί μέσω Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ).

Παρακαλούμε να εισέλθετε στο προσωπικό σας γραμματοκιβώτιο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) για να ενημερωθείτε για μηνύματα από την Δ/νση ΠΕ Εύβοιας που μπορεί να σας αφορούν και να το παρακολουθείτε τακτικά κατά το προσεχές διάστημα.

 

    Τηλ. Επικοινωνίας: 22213 52719 (κ. Αυγέρη Κατερίνα)       

                     

Σας καλωσορίζουμε στη Δ/νση Α/θμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας και σας ενημερώνουμε για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί κατά την τρέχουσα φάση προσλήψεων:

 

Το τρέχον σχολικό έτος  η ανάληψη υπηρεσίας θα γίνει απευθείας στη σχολική μονάδα τοποθέτησης (ΦΕΚ 3785/13-08-2021). Ως εκ τούτου, οι προσλαμβανόμενοι εκπαιδευτικοί/ΕΕΠ/ΕΒΠ:

1. Οφείλουν αρχικά να ανατρέξουν στην   διεύθυνση www.minedu.gov.gr/anaplirotes όπου έχουν αναρτηθεί οι απαραίτητες πληροφορίες και διευκρινίσεις επί της διαδικασίας τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες .

2. Να προσέλθουν εγκαίρως ,κατά τις οριζόμενες ημέρες ανάληψης υπηρεσίας (Παρασκευή 14-01-2022 ή Δευτέρα 17-01-2022) ,στη σχολική μονάδα τοποθέτησης (το αργότερο έως τις 14.00),  προσκομίζοντας τα απαραίτητα  δικαιολογητικά και έντυπα πρόσληψης .

3. Να δηλωθεί, με την εμφάνισή τους στη σχολική μονάδα τοποθέτησης, η ανάληψή τους από τον Δ/ντή/Προϊστάμενο  στο Πληροφοριακό Σύστημα Myschool.

4. Να συνάψουν, μετά την δήλωσή τους από τον Δ/ντή /Προϊστάμενο της σχολικής μονάδας στο Myschool,  τη σύμβαση εργασίας τους ηλεκτρονικά ( ΦΕΚ 3785/13-08-2021) και το αργότερο έως τις 14.59 προκειμένου να διασφαλιστεί η ανάληψη υπηρεσίας τους και η έναρξη μισθοδοσίας τους τη συγκεκριμένη ημέρα.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Μετά την ηλεκτρονική σύναψη της σύμβασης εργασίας τους (δηλ. μετά τις 15.00), οι προσλαμβανόμενοι αναπληρωτές/τριες θα πρέπει να εισάγουν άμεσα, προς ενημέρωση της Δ/νσης Εκπαίδευσης,  τα στοιχεία τους σε ειδική φόρμα (από σταθερό ή φορητό υπολογιστή, όχι από κινητό τηλέφωνο) ως  ακολούθως: Είσοδος στην ιστοσελίδα της Δ/νσης Π.Ε. Εύβοιας και επιλογή του συνδέσμου Δήλωση Στοιχείων Αναπληρωτών (δεξί πλαϊνό μέρος της Αρχικής σελίδας).

 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ:

 ΣΑΣ  ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ.

Για να δείτε τη νέα λίστα των δικαιολογητικών, κάντε κλικ εδώ. (εάν δεν είναι δυνατόν, εισέρχεστε από το σύνδεσμο της Αρχικής σελίδας: Εκπαιδευτικοί-Αναπληρωτές-Δικαιολογητικά Πρόσληψης)

 

ΕΝΤΥΠΑ   ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ:

Τα έντυπα πρόσληψης προσκομίζονται μαζί με τα δικαιολογητικά πρόσληψης καθώς πρέπει να είναι πλήρης ο φάκελος του αναπληρωτή/τριας πριν την καταβολή της πρώτης μισθοδοσίας.

  

ΠΡΟΣΟΧΗ:

 ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΕ  ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΝΑ  ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ (δηλ. 14/01/2022 ή 17/01/2022).

 

 ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:

  1. Το έντυπο της αίτησης αναγνώρισης προϋπηρεσίας θα εκτυπωθεί , θα  συμπληρωθεί στα πεδία με τα προσωπικά στοιχεία  και θα υπογραφεί ακόμα και αν δεν έχετε προϋπηρεσία.
  2. Στο Δελτίο Απογραφής Αναπληρωτή συμπληρώνεται ο  προσωπικός σας Α.Μ . ΕΦΚΑ (Α.Μ.Α) και Α.Μ.Κ.Α όπου αναφέρεται(ΔΕΝ  αφορά σε τέκνο/α).
  3. Στα  έντυπα που φέρουν λογότυπο ΕΣΠΑ στο κάτω μέρος, πρέπει στην εκτύπωση να φαίνεται ολόκληρο το λογότυπο.
  4. Παρακαλούμε να προμηθευτείτε ένα χάρτινο φάκελο με λάστιχα στον οποίο θα αναγράψετε με μολύβι το επώνυμο και το όνομά σας. Τον εν λόγω φάκελο μαζί με τα δικαιολογητικά και τα  έντυπα που πρέπει να εκτυπώσετε και να συμπληρώσετε θα τον προσκομίσετε στη σχολική μονάδα τοποθέτησης κατά την ημέρα ανάληψής σας .
  5. Παρακαλούμε να ελέγξετε ακολουθώντας κατά σειρά  τη λίστα των δικαιολογητικών καθώς και των εντύπων πρόσληψης ώστε να βρίσκονται όλα στον φάκελό σας κατά την ημέρα ανάληψής σας στη σχολική μονάδα τοποθέτησης.
  6. Οι προσλήψεις της τρέχουσας φάσης έχουν πραγματοποιηθεί μέσω Προγραμμάτων ΕΣΠΑ.

Παρακαλούμε να εισέλθετε στο προσωπικό σας γραμματοκιβώτιο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) για να ενημερωθείτε  για  μηνύματα από την Δ/νση ΠΕ Εύβοιας που μπορεί να σας αφορούν και να το  παρακολουθείτε τακτικά κατά το προσεχές διάστημα.

 

    Τηλ. Επικοινωνίας: 22213 52719 (κ. Αυγέρη Κατερίνα)